Coaching thuiswerken

Maak thuiswerken efficiënt én leuk!

Heb je een hekel aan thuiswerken? Begint de virtuele-vergadermoeheid toe te slaan? Heb je moeite om gedisciplineerd thuis te werken? Word je steeds vaker afgeleid? Dan mag je dit aanbod niet aan je voorbij laten gaan: een uur één-op-één coaching via Zoom (eventueel tegen meerkosten bij je thuis) waarin je, toegespitst op jouw unieke situatie, leert hoe je thuiswerken leuk kunt maken en hoe je er het meeste uit kunt halen.

De kans dat we teruggaan naar het oude normaal wordt steeds kleiner. Sterker nog, de kans is groot dat er in de toekomst veel meer dan ooit vanuit huis gewerkt gaat worden. Want dat betekent minder drukte in het verkeer en op kantoor, tijdwinst en efficiëntieverhoging. Bereid je dus voor en maak thuiswerken (weer) leuk!

Maatwerk

Iedere situatie is uniek; iedere thuiswerker is uniek. Waar de een de beschikking heeft over een kantoor, moet de ander het doen met de eetkamertafel die dan ook nog gedeeld moet worden met partner en kinderen. Misschien kun je in alle stilte werken, misschien word je om de haverklap gestoord. Als je deelneemt aan deze coaching kijken we naar jouw thuissituatie en naar alle factoren die bij het thuiswerken voor jou een rol spelen.

Inhoud

Als je je inschrijft voor een coaching, krijg je ter voorbereiding een vragenlijst toegestuurd met vragen over de thuiswerksituatie, waar je tegenaan loopt en wat jouw wensen zijn. We prikken aan datum en op het afgesproken tijdstip spreken we elkaar via Zoom. Dan bespreken we de vragenlijst en al jouw vragen, en kijken we op welke manier je thuiswerken (weer) efficiënt en leuk kunt maken.

Praktische informatie

  • Eén-op-één coaching 'Maak thuiswerken efficiënt én leuk'
  • Vragenlijst ter voorbereiding
  • Afspraak (wanneer het jou schikt) van een uur via Zoom (eventueel tegen meerkosten bij je thuis)
  • Tips & tricks als naslagmateriaal
  • Kosten €80,--
  • Aanmelden: stuur een berichtje naar leonie@words-etc.com of bel me via 06 532 836 66